Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.11.2015 16:35:37
Deli članek:

Grški in švicarski velikan v lovu na Andraža Šporarja

alesfevzer.com

Andraž Šporar je vroč. Tako ni bil še nikoli, logična posledica so namigovanja o ponudbah, ki naj bi prihajale na naslov najboljšega strelca na slovenskem prvoligaškem prizorišču.

Prvi zvezdnik Olimpije je že nekaj časa v življenjski formi. Andraž Šporar trese mreže kot za stavo in je prepričljivo najboljši strelec na prvoligaškem prizorišču na sončni strani Alp. Uspeva mu tako rekoč vse in človek včasih dobi občutek, da bi lahko zadel tudi iz slačilnice. Golgeterji so najbolj iskano blago na nogometnem tržišču, zato je kakopak popolnoma jasno, da je kapetan zmajev zanimiv za marsikateri klub v tujini, na seznamu snubcev naj bi bil tudi PAOK. O tem so prepričani grški mediji, ki "razkrivajo", da ga športni direktor solunskih črno-belih Frank Arnesen spremlja že dalj časa in da je navdušen nad videnim odločen storiti vse, da ekipo okrepi z mladim slovenskim reprezentantom.

IZJEMNO ZANIMANJE
Kakšne so možnosti, da bi zeleno-beli biser okrepil ekipo, ki je po desetih prvenstvenih krogih na desetem mestu na lestvici, s klopi jo vodi nekdanji hrvaški reprezentant Igor Tudor? Glede na trenutne razmere v Grčiji ravno velike bržčas niso, poleg tega je dejstvo, da ima Andraž Šporar na mizi ponudbe klubov iz močnejših evropskih lig, ki so tudi finančno precej močnejši. "Zanimanje za njegove zasluge je zares veliko," pravi igralčev zastopnik Amir Ružnić, toda snubcev niti po naključju noče razkriti. O ponudbah iz Nemčije in Francije smo že poročali, menda pa je seznam dopolnil tudi švicarski velikan, ogledniki Basla naj bi bili redni obiskovalci tekem Olimpije.