aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

ro
ro
0 15.09.2015 18:41:02

Ekskluzivno: Če niste verjeli, zdaj morate: Riera v dresu Zavrča!

Drago Wernig - TAKA
Kar se je zdelo nemogoče, se je uresničilo. Dvomov ni več, nekdanji španski reprezentant je okrepil prvoligaša iz Haloz.

"Prizadevamo si, da bi v svoje vrste privabili nekdanjega španskega reprezentanta Alberta Riero. In verjamem, da nam bo uspelo," je pred dnevi razkril Miran Vuk, športni direktor Dušan Petković je v pogovoru za torkovo izdajo Ekipe SN prav tako poudaril: "Pripeljali ga bomo. Boste videli, da ga bomo. Danes ali jutri." 

2riera
Drago Wernig - TAKA
A tudi takšna zagotovila niso bila dovolj. Slovenska nogometna javnost preprosto ni verjela oziroma ni hotela verjeti, da bi lahko 33-letni krilni vezist, ki se lahko pohvali s 16. nastopi in štirimi goli v dresu španske reprezentance, prišel v Haloze. Bila je prepričana, vsaj velika večina, da gre za nateg. Iz preprostega razloga, ker da ne gre skupaj, da bi se seznamu klubov, kot so Mallorca, Bordeaux, Espanyol, Manchester City, Liverpool, Olympiacos, Galatasaray, Watford in Udinese pridružil še Zavrč. Kaj takega naj bi bilo nepredstavljivo, toda dejstvo je, da se bo marsikdo moral ugrizniti v jezik. Ker je Albert Riera prišel. In da, res je prišel v Zavrč, kjer je že opravil prvi trening. Če še vedno ne verjamete, vas bodo gotovo prepričale ekskluzivne fotografije Alberta Riere v dresu prvoligaša iz Haloz.


Prvi pogovor s španskim zvezdnikom si lahko preberete v sredini tiskani izdaji Ekipe SN.

Članki iz rubrike