stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

rb
rb
0 04.09.2015 21:29:25

Kaj se dogaja? Bonifika hermetično zaprta

Arsen Perić
V povezavi z nadaljnjo usodo koprskega prvoligaša je veliko vprašanj, zelo malo odgovorov.

Blokada! Tako bi lahko z eno besedo opisali trenutne razmere v koprskem prvoligašu. Do kakršnekoli nekoliko oprijemljivejše informacije je nemogoče priti, da o uradni sploh ne govorimo. Tako na spletni strani aktualnih pokalnih zmagovalcev še vedno niso "razkrili", da so prekinili sodelovanje z Rodolfom Vanolijem ter da je vodenje ekipe prevzel Nedžad Okčić. Namenoma nismo zapisali, da je postal nov trener, ker po dogajanjih v zadnjih dneh o tem nismo več prepričani. Je mogoče, da je vodja mladinskega pogona kot uslužbenec kluba, za katerega pravi, da mu je na voljo 24 ur na dan, le rešitev za prehodno obdobje? Oziroma tako dolgo, dokler Boris Popović in Ante Guberac ne bosta našla primernega kandidata. Ali pa je morda vse skupaj povezano z imenovanjem novega športnega direktorja – da je Matej Mavrič preteklost, v klubu prav tako še niso potrdili –, ki bi potem izbral strokovnjaka po lastni izbiri? Zdaj že vrabci čivkajo, da naj bi se na Bonifiko vrnil Miran Pavlin, toda po drugi strani ta zgodba in s tem povezana namigovanja vendarle trajajo že predolgo.

GUBERAC: BREZ KOMENTARJA


Po zares številnih poskusih nam je vendarle uspelo navezati stik s formalno še vedno predsednikom kanarčkov, a to je bil edini uspeh. Izvedeli namreč nismo ničesar. "Brez komentarja. Ko bomo imeli kaj povedati, bomo to tudi storili," je dejal Ante Guberac, ki ni hotel niti pomisliti, da bi mogoče odgovoril na kakšno dodatno vprašanje.

Kaj se v resnici dogaja in kaj naj bi se zgodilo, ne ve pravzaprav nihče, toda v nedogled vse skupaj ne more trajati. Ne sme! Če naslednji dnevi ne bodo postregli s konkretnimi novostmi, bodo tisti, ki govorijo o razpadu sistema, še veliko glasnejši. Vsekakor pa bodo morali Koprčani znova iskati svojo novo identiteto. Kot že tolikokrat.

Članki iz rubrike