pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 04.09.2015 09:21:49

Predsednik Celja: Maribor želel v paketu Verbiča in Bajdeta

Arsen Perić
Predsednik Celja dr. Stevan Đorđević je razkril, da je januarja prejel ponudbo Maribora za Benjamina Verbiča, a vijoličasti so želeli nekdanjega celjskega kapetana v svoje vrste pripeljati skupaj s še enim nogometašem Celja.

Pogovorov o Benjaminu Verbiču in njegovem prestopu v København namesto Maribor kar ni videti konca. Predsednik celjskega kluba je tako na tiskovni konferenci razkril, da so Danci najprej za Verbiča ponudili 550 tisoč evrov, a so Celjani to ponudbo zavrnili, potem pa se je København vrnil z izboljšano ponudbo v višini 900 tisoč evrov in takrat so se Štajerci odločili, da svojega kapetana prodajo.

Je pa dr. Đorđević razkril tudi, da je Maribor januarja želel Verbiča in da je bila uradna ponudba precej nizka, še posebej, ker so vijoličasti želeli to odškodnino plačati za dva nogometaša. "Uradno ponudbo za Verbiča je poslal tudi Maribor, ki je zanj v paketu z Gregorjem Bajdetom ponujal 400 tisoč evrov. Naša politika je bila zelo zdrava, za tak denar ju nismo želeli prodati. Bajdeta smo potem prodali Mariboru za 300 tisoč evrov, čeprav je bila prva ponudba 50 tisoč evrov. Mislim, da je to največ, kar smo lahko zanj iztržili," je vse skupaj pojasnil prvi mož Celja.

benjamin verbic
Grega Wernig

Članki iz rubrike