rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 03.09.2015 19:10:43

Stojić odgovoril Radosavljeviću: Ni mi prijetno, vendar ima prav

ALESFEVZER.COM
Pred dnevi smo v našem časopisu in na spletni strani objavili intervju z Aleksandrom Radosavljevićem. Nekdanji reprezentant, ki je leta 2010 igral na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, je spregovoril tudi o Olimpiji. In razkril: iz kluba je odšel skozi stranska vrata, nihče se ni spomnil nanj.

"Po zadnji tekmi se je vedelo, da bo klub prevzel Milan Mandarić, in od takrat nisem imel več nobenih stikov s klubom," je med drugim dejal Radosavljević, na vprašanje, ali ga je generalni direktor Ranko Stojić v skladu z obljubo, ki jo je dal na svoji uvodni tiskovni konferenci v Ljubljani, že poklical in se pogovoril z njim, pa iskreno odgovoril: "To je obljubil v medijih, a do danes me ni nihče poklical."


ŽELI SE SESTATI
Radosavljevićeve besede so prišle tudi do Stojića, posul se je s pepelom in priznal, da ima nekdanji trener Olimpije (to je vodil le kratek čas, in sicer po slovesu Darka Karapetrovića ob koncu pretekle sezone) prav. "V vašem časopisu sem prebral intervju z Aleksandrom Radosavljevićem, za katerega vem, da je legenda slovenskega nogometa. Res je, kar je rekel … Ni mi prijetno, vendar ima prav. Naredil sem napako. Obljubil sem, da se bom sestal z njim in mu poskušal poiskati primerno vlogo v klubu, toda tega nisem storil. Nočem iskati izgovorov, čeprav je res, da sem imel od prihoda v Ljubljano dalje toliko dela, da sem – iskreno povedano – pozabil nanj. Nehote, a vseeno. In zaradi tega se mu želim javno opravičiti," je povedal Stojić in pristavil: "Zdaj bom med reprezentančnim premorom za nekaj dni odšel na dopust, toda ko se bom vrnil, bom vzpostavil stik z Radosavljevićem. Želim se sestati z njim, želim se pogovoriti z njim. Potem pa bomo videli, kako in kaj."

"V vašem časopisu sem prebral intervju z Aleksandrom Radosavljevićem, za katerega vem, da je legenda slovenskega nogometa. Res je, kar je rekel … Ni mi prijetno, vendar ima prav. Naredil sem napako."

RANKO STOJIĆ

GLAVNI LE NA DVEH
Šestintridesetletni Radosavljević se je k Olimpiji septembra 2013 preselil še kot nogometaš. Ko je prekinil sodelovanje z nizozemskim klubom VVV Venlo, se je odločil za vrnitev domov in tedaj z Olimpijo podpisal pogodbo do konca koledarskega leta.

V nekaj mesecih je v zeleno-belem dresu odigral osem tekem, nakar se je junija 2014 iz garderobe preselil v strokovni štab. Postal je pomočnik Darka Karapetrovića in to vlogo opravljal do letošnjega maja, ko je tedanji trener zeleno-belih po seriji skromnih predstav dobil nogo. Radosavljević je bil glavni na klopi le dve tekmi; debitiral je z zmago nad Zavrčem, poslovil pa se je s porazom z Domžalami

Članki iz rubrike