krizaj Odkrito.si

Bojan Križaj zapustil dom pri Tržiču: prestiž ...

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za sredo, 21. novembra

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

vročina Svet24.si

Grozijo dvig temperature zraka za šest stopinj ...

salome 1 Svet24.si

"Imela sem več padcev kot vzponov, pa kaj!?"

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

aneta denis Njena.si

Mala kamera ujela grozljivo obračunavanje kmetov

mb
mb
0 01.09.2015 09:27:20

Rožman: Da, ponudil sem odstop

Arsen Perić
Ugibanj o nadaljnji usodi trenerja celjskega prvoligaša bo konec danes točno opoldne.

Na naši spletni strani že v nedeljskem dopoldnevu poročali o tem, da naj bi celjski trener Simon Rožman po prepričljivem domačem porazu z Domžalami vodstvu kluba ponudil odstop. V naslednjih urah je bilo informacijo nemogoče preveriti, v Areni Petrol so se zavili v molk, toda večerno sporočilo oziroma vabilo na tiskovno konferenco je razkrivalo marsikaj. Postalo je jasno, da se nekaj zares dogaja, vodilni možje grofov se bodo s sedmo silo družili danes točno opoldne.
A seveda smo želeli že prej izvedeti kaj več. Simon Rožman se je odzval na naš klic, ki ga kakopak ni presenetil. "Verjetno bi me radi povprašali o odstopu, vendar o tem nočem preveč razglabljati, vse bo jasno na novinarski konferenci. Lahko povem to, kar se ve. Ponudil sem odstop, uprava bi me rada zadržala, a se še nismo dokončno odločili, kako naprej. Vse bo znano na 'tiskovki'," je povedal mladi strokovnjak.

O razlogih za svojo potezo ni želel na dolgo in široko razpredati: "Več je dejavnikov, zakaj sem ponudil odstop, nikakor pa slabi rezultati niso glavni razlog. Daleč od tega. Toda v pogodbi imam zapisane določene zadeve in ne bi si rad otežil vsega skupaj, zato bo najboljše, da se odkrito pogovorimo na novinarski konferenci, ko bodo vse stvari dokončno razjasnjene."

Članki iz rubrike