stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 01.09.2015 09:23:14

Nogometaša Zavrča je povabil Jose Mourinho

vszi
Nov nogometaš Zavrča, Ruben Belima je bil v preteklosti član Real Madrida, zelo posebno doživetje pa mu je februarja leta 2012 pripravil veliki Jose Mourinho.

Portugalski strateg je namreč Belimo, ki je bil takrat član tretje ekipe Real Madrida (Real Madrid C) povabil na trening z zvezdniki prve ekipe. 

V tistem času je namreč imel Mourinho velike težave zaradi poškodb svojih varovancev, računati ni mogel na Karima Benzemaja, Angela di Mario, Lassano Diarraja in Hamita Altintopa, zato se je odločil, da vpokliče nekaj nogometašev iz B in C ekipe madridskega kluba.

mou belima

Vpoklican je bil tudi Belima - ki je kandidiral za nastop proti Rayu Vallecanu, toda med osemnajsterico ni bil izbran - za katerega so španski mediji pisali, da je velik talent in da se počasi prebija naprej pri Realu, toda da bo težko dobil resno priložnost, ker igra na položaju levega krilnega napadalca, na katerem je že takrat blestel Cristiano Ronaldo

Kljub temu pa bi morala biti pred Belimo svetla prihodnost, a zaradi poškodb svojega talenta ni mogel do konca razviti. Toda ni še prepozno, nogometaš, ki ima tri nastope za člansko izbrano vrsto Ekvatorialne Gvineje je star vsega 23 let in zdaj se bo poskušal na prave tirnice vrniti v dresu Zavrča.

Članki iz rubrike