IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 31.08.2015 16:10:17

V dresu ljubljanske Olimpije tudi nogometaš iz Argentine

NK Olimpija
Olimpija je potrdila prihod novega nogometaša, Ljubljančani so sklenili posel s turškim velikanom Galatasarayem.

Čeprav je Ranko Stojić nedolgo tega dejal, da Lucasa Ontivera bržčas ne bo v Ljubljano, je Argentinec vseeno postal novi član Olimpije. K slednji se je preselil kot posojen nogometaš Galatasaraya, turški velikan ga je v Slovenijo predvidoma poslal do konca leta, ko ga bo Olimpija lahko tudi dokončno odkupila.


"S prihodom v Olimpijo sem storil pomemben korak na svoji nogometni poti. Moštvo sem uspel dodobra spoznati v minulih dneh in moram priznati, da bom igral z izjemnimi nogometaši. Odličen uvod v novo sezono bo tudi meni nekoliko olajšal obdobje prilagoditve na novo okolje. Že sedaj lahko rečem, da sem izjemno vesel in ponosen, da bom vsaj do konca leta član tako kakovostnega moštva kot je ljubljanska Olimpija," pravi 20-letni krilni napadalec, ki ima za sabo zanimivo kariero. V mladih letih se je recimo kalil pri Realu, Tottenhamu, Milanu in Genoi, nato je prve profesionalne korake naredil v Urugvaju pri Fenixu, kot član Galatasaraya je bil posojen tudi Gaziantepsorju in madžarskemu Honvedu.

"Z Lucasovim prihodom smo nekako zaključili z okrepitvami v letošnjem poletju. Sicer se vedno lahko zgodi kaj nepredvidljivega, a mislim, da smo zaokrožili igralsko podobo pred nadaljevanjem sezone. Selekcija ekipe se bo izvajala skozi celotno sezono, vendar nam odličen začetek nakazuje, da smo med poletjem izjemno dobro in smelo kadrovali. Z Ontiverom smo dobili še enega prodornega nogometaša, ki bo okrepil konkurenco v napadalnem delu moštva. V kolikor nas bo prepričal s svojo kakovostjo, izvedbami na igrišču ter predvsem s pristopom na treningih, obstaja realna možnost, da bomo ob koncu leta odkupili njegovo pogodbo od Galatasaraya," je Južnoameričana v Stožicah pozdravil Ranko Stojić.

Članki iz rubrike