IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 31.08.2015 15:39:49

Robert Berić po prestopu: Vem, da so navijači razočarani, toda ...

Arsen Perić
Slovenski nogometaš Robert Berić je strnil misli ob slovesu od dunajskega Rapida.

Robert Berić je uradno postal novi član Saint Etienna, tudi Rapid je na spletni strani potrdil prestop, ki je v celoti gledano vreden 7 milijonov evrov. Berić se je s Saint Etiennom dogovoril za štiriletno pogodbo, Avstrijci pa so potrdili, da ga niso želeli prodati, a so na koncu popustili pod pritiski s strani nogometaša, ki se je želel na vsak način preseliti v Francijo.


"Iz finančnega vidika tega prestopa nismo potrebovali, nogometaša smo želeli zadržati. Toda žal Robert ni delil naših misli, ni se strinjal, da bi bilo zanj najbolje, če bi ostal pri Rapidu. Ko je iz Francije prišla izboljšana ponudba in ko je tudi igralec sam eksplicitno poudaril, da želi oditi, smo pristali na prestop," je pojasnil športni direktor Rapida Andreas Müller.

Nekdanji nogometaš Interblocka, Maribora in Sturma je ob slovesu od Dunaja dejal: "Odločitev je bila vse prej kot lahka, saj sem se pri Rapidu vedno počutil zelo dobro, hkrati sem po zaslugi soigralcev in trenerjev tudi občutno napredoval. Toda sem profesionalni nogometaš in zaradi tega moram gledati tudi na svoj športni in finančni napredek. Zato sem se tudi odločil za selitev v ligue 1. Verjamem, da bo Rapid tudi brez mene in v domačem prvenstvu in na evropskih tleh nadaljeval z dobrimi predstavami. Želim mu vse najboljše. Ob tem bi se navijačem rad zahvalil za izjemno podporo, ki sem jo bil deležen v zadnjih mesecih. Razumem, da so številni razočarani zaradi mene, toda lahko jim sporočim le to, da bom Rapid vedno nosil v srcu."

Članki iz rubrike