mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 24.08.2015 17:15:41

Pri Olimpiji sklenili dogovor z obetavnim mladeničem

Grega Wernig
Obetavni, napadalno usmerjeni vezist Jakob Novak je podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo z NK Olimpija Ljubljana, ki velja do 30. 6. 2018.

Sedemnajstletni mladinec zeleno-belih je po besedah generalnega direktorja kluba Ranka Stojića velika naložba za prihodnost: "Če ne bi verjeli v Jakobove zmožnosti, da bo nekega dne postal odličen nogometaš, ne bi podpisali dolgoročne pogodbe. V klubu smo zelo zadovoljni z njegovim vedenjem, pristopom in nadarjenostjo. Sicer pa ga poznam še iz slovenske kadetske izbrane vrste, v kateri je prikazal odlične igre. Predvsem na letošnjem EP-ju do 17 let v Bolgariji. Sodelovanje z njegovima staršema in zastopnikom je na najvišji možni ravni, tudi predsednik Milan Mandarić pozdravlja to potezo in se pridružuje mnenju, da gre v primeru Jakoba Novaka za velik potencial, katerega ob pravilnem ter kakovostnem delu čaka odmevna kariera."


Ob prihodu novega trenerja Marijana Pušnika se je Novak iz mladinskih vrst preselil v člansko, v kateri je debitiral na uvodnem obračunu z Gorico, 18. julija 2015 v Stožicah, ko so zmaji s 4:1 prepričljivo odpravili danes vodilno moštvo PLTS.

"S podpisom pogodbe se mi je izpolnila velika otroška želja. Zaigrati v zeleno-belem dresu je nekaj največjega, kar si lahko mlad slovenski nogometaš želi. Zdaj je vse na meni, da se z odrekanjem, napornim delom in pristopom izborim za minutažo v članskem moštvu. Zavedam se, da je konkurenca znotraj ekipe velika, vendar če ne bi verjel v lastne zmožnosti, pogodbe zagotovo ne bi podpisal. Veseli me, da bom še naprej član zelo uspešnega in kakovostnega moštva," pa je ob podpisu pogodbe z zmaji dejal Jakob Novak.

Članki iz rubrike