nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 06.08.2015 13:31:30

Za Brazilca je Ljubljana korak naprej v karieri

NK Olimpija
Danilo Mariotto, nogometaš iz Brazilije, se je prvič fotografiral v dresu Olimpije in hkrati razkril svoja pričakovanja pred začetkom nove pustolovščine.

Kot prvi smo napovedali, da bo prišel v Ljubljano, včeraj nam je to potrdil tudi Ranko Stojić, zdaj je Olimpija novega nogometaša iz Brazilije uradno predstavila na svoji spletni strani. Danilo Mariotto se v Stožice seli iz Fluminenseja, za Olimpijo bo leto dni igral kot posojen, zmaji imajo tudi možnost dokončnega odkupa.


"Prihod v Ljubljano je zagotovo korak naprej na moji poklicni športni poti. Kar se iger in zadetkov tiče, ne bom izrekel ničesar novega, kar še niste slišali. Torej na zelenici želim preživeti čim več časa in doseči veliko zadetkov, ki bi pomagali moštvu na poti do uresničitve začrtanih ciljev. Olimpija je odlično moštvo, ki razpolaga z večjim številom zelo obetavnih fantov, pred katerimi je svetla prihodnost. Od prej že poznam Ezekiela Hentya, s katerim sva se nekaj časa srečevala v Turčiji. Na splošno gledano imamo veliko možnosti za odmeven rezultat že v tej sezoni. V vsakem primeru pa želim s svojimi igrami razveseliti naše navijače, svoje prijatelje in družino, ki me podpira na moji nogometni poti," je povedal 19-letni napadalec.

Danila je v prestolnici Slovenije predstavil tudi Ranko Stojić: "To je profil igralca, ki odgovarja naši filozofiji dela. Gre za potentnega, obetavnega in skromnega mladeniča, ki želi uspeti na vrhunski ravni. Prihod v Olimpijo pa je zanj imenitna priložnost, da se zgradi v celostno osebnost. Odlikujeta ga eksploziven prvi korak in prodornost, je tudi iznajdljiv v kazenskem prostoru, tako da z gotovostjo trdim, da smo v Mariottu dobili potencialnega naslednika našega Andraža Šporarja, ko bo ta nekega dne zapustil Olimpijo."

Članki iz rubrike