Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemski izključena iz finala Evrovizije 2024

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
0 10.07.2015 16:35:47

Uradno: Vetrih novi član Domžal

NK Domžale
Amedej Vetrih je sicer treniral z Gorico, toda kariero bo nadaljeval v Domžalah.

Potem ko mu je potekla pogodba z bankrotirano Parmo, za katero ni odigral niti ene tekme, je bil Amedej Vetrih prost nogometaš. V pretekli sezoni je kot posojen igral za Gorico in tudi v teh dneh je treniral v Novi Gorici. Toda na koncu se je vseeno odločil za selitev h klubu, ki domuje ob Kamniški Bistrici. Vetrih je s svojim novim klubom podpisal dvoletno pogodbo.


"Amedej je zelo kvaliteten igralec in takšni se redko prosti pojavijo na trgu. Takoj, ko je bil njegov položaj v Italiji razrešen, smo stopili v kontakt z njim in se hitro dogovorili za sodelovanje. Veliko o njem pove že statistika, saj je odigral več kot 100 tekem v najmočnejši slovenski ligi. Njegov slog igre je takšen, da bi moral v našem sistemu odlično delovati. Verjamem, da se bo hitro in kvalitetno vključil v ekipo in že kmalu pripomogel k dobrim igram in rezultatom naše ekipe," je dejal športni direktor Domžal Matej Oražem.

Štiriindvajsetletni nogometaš sredine igrišča je ob selitvi v Domžale povedal: "Prvič v svoji poklicni karieri bom zaigral v drugem okolju, saj sem bil doslej vseskozi član Gorice. Težav s prilagajanjem ne pričakujem, saj večino ekipe poznam, igralci se namreč redno srečujemo na prvoligaških igriščih. Nekaj časa bom potreboval, da se privadim na način dela, stil igre in sistem, ki ga ima strokovno vodstvo. Upam, da mi bo šlo slednje na roko in da bom sčasoma upravičil pričakovanja. Zame bo to povsem nov izziv. Prihajam v okolje, ki je ambiciozno, kar sovpada z mojo naravo. Slog igre, ki ga goji trener Elsner mi zelo ustreza. Domžale imajo odlično ekipo in upam, da se čim prej ujamem s soigralci in tudi v sistem igre. Prepričan sem, da bomo skupaj naredili dobre rezultate. Moja prva želja je, da ekipa prvenstvo konča čim višje na lestvici. Druga želja pa je, da bi individualno napredoval in si skozi dobre igre odprl tudi vrata za prestop v tujino."

Članki iz rubrike