IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 08.05.2015 10:05:48

Tudi angleški velikan spremlja Ožbolta

Nikola Miljković
Čeprav bo Alen Ožbolt poleti znova zapustil Domžale in se še enkrat preizkušal v Borussii iz Dortmunda, pa nemški velikan ni edini, ki podrobno spremlja domžalskega dragulja.

V javnost je prišla informacija, da si je pred kratkim Alena Ožbolta v živo ogledal tudi predstavnik enega najbogatejših klubov ne samo v Angliji, temveč na svetu. 

ozbolt gw
Grega Wernig

Govorimo o Manchester Cityju, klubu, ki se napaja z milijoni izjemno bogatega arabskega šejka Mansurja. 18-letni, v Novem mestu rojeni, napadalec Domžal naj bi bil izjemno zanimiv sinjemodrim iz Manchestra, kjer pa bi se, če bi se seveda tja preselil, skoraj zagotovo na začetku dokazoval v mladinski ekipi. 

Težko je namreč verjeti, da bi si Ožbolt ob tako hudi konkurenci, kjer ob nezamenljivem Sergiu Agüeru že zdaj drobtinice pobirajo Wilfried Bony, Edin Džeko in Stevan Jovetić, uspel takoj izboriti status igralca v prvi ekipi. 

ozbolt ap
Arsen Perić

Kljub temu pa bi bil prestop k Cityju za mladega slovenskega reprezentanta zagotovo stopnička naprej v njegovi karieri, tudi Domžale pa bi si od prodaje svojega dragulja lahko obetale kar zajetno odškodnino. Pri sinjemodrih iz Manchestra so znani, da z odškodninami za nakup nogometašev ne skoparijo.

Članki iz rubrike