profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

br
br
0 30.04.2015 20:59:47

Rajčević: Mitja, hvala!

Drago Wernig - TAKA
Ljudski vrt se je že veselil pomembne zmage nad Olimpijo, toda pike na i še ni bilo. Postavil jo je Aleksander Rajčević, po podaji Mitje Vilerja iz kota je z glavo zadel za končnih 4:1.

Primorski branilec je prvič v dozdajšnjem delu prvenstva zatresel mrežo nasprotnika. "Seveda sem vesel, da sem končno zadel. Da ne bom ostal pri ničli do konca sezone. Ob tej priložnosti bi se zahvalil Vilerju za lepo asistenco," se je pod vzhodno tribuno Ljudskega vrta nasmejal Aleksander Rajčević in nadaljeval: "Prej sem imel nekakšno ne preveč dobro obdobje in sem si s tokratno tekmo okrepil samozavest. Ampak ne gre zame, celotna ekipa je odigralka dobro, homogeno. Naposled seveda ne šteje, kdo je zabil gol, le da so osvojene tri točke. Upam, da bomo v takšnem ritmu in z zmagovalno miselnostjo nadaljevali tudi v prihodnje in si čim prej zagotovili nov naslov prvaka."

Svoje je  prestižnemu uspehu gotovo prispeval tudi veter z zelo dobro zapolnjenih tribun. Tudi v dnevih v pričakovanju derbija pozitivnih vibracij ni manjkalo, za kar so v veliki meri poskrbeli tudi otroci, ki so se udeležili Počitnic po vijoličasto. "Navijači nam vedno prinašajo dodatno energijo, to je bilo čutiti ves čas v pričakovanju derbija. Že ob dogajanju v ponedeljek v Dravskem Dvoru, vrhunec je pomenil tako množičen prihod otrok s starši na zadnji trening. Bili smo enotni in vse skupaj je prineslo pozitivno energijo. S tem pa tudi nove izzive. Dobro smo se pripravili, vse uspešno opravili na igrišču in s to dodatno energijo gremo naprej. Že v soboto proti Gorici," pravi Aleksander Rajčević.

Članki iz rubrike