Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
0 30.04.2015 16:59:09

Bohar: Ko nam zapoje ves stadion ...

Drago Wernig - TAKA
S prepričljivo zmago na večnem derbiju so vijoličasti poskrbeli, da so spet glavni v mestu. Slabše obdobje je pozabljeno, štajerska prestolnica je začela odštevanje do slavja trinajstega naslova prvaka.

"Občutki so odlični, prijetni. Hitro smo zadeli, potem dobili gol, a nič nas ni moglo ustaviti. Lomili, lomili, lomili smo, da bi v končnici zlomili Olimpijo. Skozi vso tekmo smo pokazali, da smo boljše telesno pripravljeni in zabili štiri gole, ki so povsem zasluženi. Za nami je sicer zahtevna, borbena preizkušnja," je bil po obračunu zadovoljen Damjan Bohar, ki je k zmagi 4:1 prispeval dva gola. Prvega in drugega.

"Uspelo nam je s pomočjo navijačev. Ko so najbolj potrebovali njihovo pomoč, so nas ponesli. Ko nam zapoje ves stadion, je nekaj neverjetnega. To lahko ustvarijo le naši navijači, ki se jim zahvaljujemo za tako velik obisk. Veliko truda smo vložili, da smo jim za podporo dali to darilo. Vmes nam na nekaterih tekmah ni šlo vse po načrtih, dogajale so se vratnice, prečke, žoga ni hotela v gol. Zdaj se je obrnilo in vse je na svojem mestu. Ko nam ni šlo vse po načrtih, smo delali še bolj zagnano in bili primerno nagrajeni," je nadaljeval prekmurski veter.

bohar gol gw
Grega Wernig

Ob treh domačih napadalcih so tudi Ljubljančani imeli kar precej prostora. "Ob naši postavitvi smo vedeli, da bo tako, a smo se žrtvovali eden za drugega, si pomagali med seboj. Vsi za enega, eden za vse, je bilo naše vodilo, ob takšnem pristopu rezultat ne more izostati. Pokazali smo podobo prave ekipe, enotnost. V preteklih dneh smo bili precej v karanteni in se še bolj povezali. Na zadnjih dveh temah smo dosegli deset golov, v takšnem ritmu želimo nadaljevati. To je dobra popotnica za sobotno gostovanje v Novi Gorici, ki je vedno zahtevno. Takšno bo tudi zdaj, a osredotočeni moramo ostati nase, na naše naloge in jih kakopak čim bolje izpolniti," pravi Damjan Bohar.

Članki iz rubrike