stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ro
ro
0 01.02.2015 10:08:50

Vijoličasti s 1200 kg opreme

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani na pripravah v Beleku z 29 igralci.

Po peti zmagi na peti prijateljski tekmi, na kateri so avstrijskemu drugoligašu Kapfenbergu nasuli pet golov, so mariborski nogometaši v petek dopoldne trenirali v zasneženem Ljudskem vrtu, sobota je bila namenjena počitku, danes zjutraj pa so s čarterskim poletom odpotovali na osrednji del priprav v Belek, ki je postal že njihova tradicionalna baza.

Prvaki bodo na turški rivieri ostali dva tedna, za nemoteno izvedbo predvidenega dela imajo na voljo kar 1200 kg opreme. Ta ni potovala z jekleno ptico, ampak sta jo ob Sredozemsko morje s kombijem dostavila vodja logistike Janko Veselič in ekonom Robert Knuplež, ki sta štajersko prestolnico zapustila v petek.



Že popoldne bodo Ante Šimundža in njegovi varovanci opravili prvi trening, vijoličasta odprava šteje 29 igralcev, in sicer Handanović, Cotman, Obradović, Vidic, Rajčević, Šuler, Arghus, Živko, Viler, Janža, Stojanović, Mejač, Pušaver, Mertelj, Filipović, Dervišević, Ndiaye, Hotić, Vujčić, Ibraimi, Bohar, Sallalich, Vršič, Dodlek, Tavares, Mendy, Zahović, Volaš in Kramarič.

Med predvidenimi potniki sta doma ostala poškodovani Ranko Moravac in Damjan Vuklišević, ki je zbolel, strokovno vodstvo je zasedbi pridružilo pet igralcev iz B-ekipe, dokazovali se bodo Žan Vidic, Dino Hotić, Daniel Vujčić, Sven Dodlek in Martin Kramarič.

Članki iz rubrike