Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
12.01.2015 17:56:42
Deli članek:

Drži, klicali so me iz Željezničarja

Drago Wernig - TAKA

V Ljudski vrt je prišel kot velika okrepitev, toda jasno je, da Nusmirja Fajića tudi v prihodnje ne bo v načrtih Anteja Šimundže.

Kaže, da je usoda Nusmirja Fajića v Ljudskem vrtu zapečatena. Če bo ostal pri vijoličastih, bo še naprej na stranskem tiru, kar je seveda mogoče sklepati tudi po tem, da se ni pridružil pripravam pod taktirko Anteja Šimundže.

Namesto tega je danes dopoldne začel vaditi z B-ekipo, ki ji poveljuje Marko Lešnik, toda popolnoma jasno je, da je v interesu vseh pod Kalvarijo, da se njihove poti razidejo. V tem so si vse vpletene strani tudi enotne, toda dvanajstkratni prvaki vsaj za zdaj vztrajajo pri odškodnini.

V Bosni in Hercegovini je slišati namigovanja, da naj bi ga v svoje vrste želel privabiti sarajevski prvoligaš z Grbavice. "Drži, da so me klicali iz Željezničarja, vendar res ne vem, kaj bi o tem še lahko povedal. Maribor me gotovo ne bo pustil brezplačno. Zdaj čakam, kako se bo razpletlo zanimanje enega od klubov iz Kazahstana. Vse je mogoče," je za sportsport.ba povedal Nusmir Fajić.