Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
11.01.2015 11:01:08
Deli članek:

Šporar Avstrijcem: Upam, da se bodo dogovorili!

Arsen Perić

Odlični napadalec je za zdaj še na pripravah Olimpije, toda ...

Nogometaši Olimpije nadaljujejo priprave na spomladanske izzive. Med varovanci trenerja Darka Karapetrovića je še vedno tudi Andraž Šporar, ki pa se še naprej spogleduje s tujino. Če v nadaljevanju sezone ne bi več igral v zeleno-belem dresu, to nikakor ne bi bilo presenečenje, vendar je hkrati res, da prav tako ni izključeno, da bo še naprej najmočnejše orožje zmajev.

Že nekaj časa ni skrivnost, da imajo Ljubljančani na mizi najbolj korektno ponudbo iz Gradca, pogovori med predstavniki Olimpije in Sturma potekajo že nekaj časa. Prejšnji teden so v slovenski prestolnici za isto mizo sedeli Izet Rastoder, Mile Aćimović in generalni direktor avstrijskega prvoligaša Gerhard Goldbrich ter se razšli brez dogovora.

Črno-beli iz prestolnice avstrijske Štajerske so menda pripravljeni odšteti 700 tisoč evrov odškodnine, prvega moža Olimpije zanima sedemmestna številka in nato še delež od nadaljnjega prestopa. Usklajevanja se kakopak nadaljujejo, medtem pa je glavni igralec ne skriva, da ga selitev k severnim sosedom mika. Pred dnevi je to razril že za Ekipo24, zdaj je svojo željo zaupal še avstrijski spletni strani sportnet: "Zelo rad bi prišel, prestop je vsekakor mogoč. Kluba se pogajata o višini odškodnine in verjamem, da bosta dosegla dogovor."