Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.01.2015 22:37:56
Deli članek:

Odzivi pretresenih belgijskih nogometašev

Grega Wernig

Smrt Juniorja Malande je v črno zavila celotno Belgijo, izjemno pretreseni so tudi belgijski reprezentanti, ki so se umrlemu kolegu poklonili na socialnih omrežjih.

Kot strela z jasnega je v Nemčiji udarila novica, da je v prometni nesreči umrl mladi, 20-letni Belgijec Junior Malanda, ki je veljal za enega izmed najbolj perspektivnih belgijskih nogometašev. 

Za njim žaluje celotna Belgija, posebej pretreseni ob družini pa so tudi nogometaši, ki so si z Malando delili garderobo. Thorgan Hazard, brat Edena Hazarda je svojem twitter profilu zapisal: "Zakaaaaaaj? Rad te imam brat."

twitter

Izjemno čustven je bil tudi Romelu Lukaku, ki je na Instagramu zapisal: "Zakaj, Junior, moj brat? Moj brat, moj posebni in unikatni prijatelj. Ne morem verjeti, da te več ni. Odkar sem izvedel grozljivo novico, po mojem licu tečejo solze. Zame in za Jordana več nič ne bo enako. Zmeraj smo bili skupaj. Nikoli si nisem mislil, da bom kdaj zapisal ta stavek ... Počivaj v miru moj brat."

instagram

Klubski soigralec Kevin De Bruyne je bil eden izmed prvih, ki se je oglasil. "Tako čudno je slišati takšno novico po tem, ko si se še zjutraj slišal s svojim prijateljem. Prehitro sem izgubil odličnega prijatelja. Počivaj v miru prijatelj," je najprej zapisal na socialnem omrežju, nato pa dodal še fotografijo s pripisom: "Zmeraj boš naokrog."

twitter

Njegov nekdanji soigralec pri Zulte Waregemu Bryan Verboom je zapisal: "Počivaj v miru moj brat. Nikoli te ne bom pozabil."

twitter

Napadalec Evertona Kevin Mirallas je objavil sliko Malande in dopisal: "Počivaj v miru Junior Malanda!"

Instagram

Oglasil se je tudi prvi zvezdnik belgijske reprezentance Eden Hazard, ki je na twitterju zapisal: "Žalosten, da sem slišal to žalostno novico. Počivaj v miru mali brat."

twitter

Oglasili so se še nekateri največji belgijski zvezdniki. "Počivaj v miru Junior Malanda. Izgubili smo velikega talenta in odlično osebo," je zapisal Thibaut Courtois, "Slaba novica. Sožalje družini, prijateljem in soigralcem. Počivaj v miru Junior," je čivknil Dries Mertens, "Počivaj v miru Malanda. #premlad" je dodal Steven Defour, Christian Benteke pa je zapisal: "Počivaj v miru Junior. Naj ti bog odpre vrata v nebesa. Iskreno sožalje družini v teh težkih trenutkih."

twitter

twitter

twitter

twitter