Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.10.2024 09:18:43
Deli članek:

Zavrnilo ga je Celje, zdaj pa je Balotelli na najnižji točki kariere: Bo res podpisal za ta klub?

Profimedia

Poleti se ga je povezovalo s selitvijo v Celje.

Mario Balotelli je že kar nekaj časa prost nogometaš. Poleti se ga je povezovalo celo s selitvijo k aktualnim slovenskim državnim prvakom Celjanom, toda takratni trener grofov Damir Krznar je poudaril, da misli, da nekdanji italijanski zvezdnik grofom ne more pomagati. 

"So igralci, ki so zavrnili nas, so igralci, ki smo jih zavrnili mi. Zavrnitev je morda napačna beseda. Enostavno smo ocenili, da nam v tem trenutku Balotelli ne more pomagati. To ni zavrnitev, to je ocena. Ko vzamemo v obzir vse potrebno, ni dvoma, da je kvaliteten igralec, a v takšnem stanju, kot je zdaj, ne verjamemo, da bi predstavljal dodano vrednost," je takrat dejal hrvaški strokovnjak. 

To je bilo sredi junija. Zdaj smo že v začetku oktobra, pa Mario Balotelli še vedno ni našel novega delodajalca. Španski AS pa je zdaj poskrbel za zelo zanimivo in kar malce neverjetno novico, da bi 34-letnik lahko svojo kariero nadaljeval v Španiji, a ne v prvi ligi. Niti ne v drugi ligi, temveč v tretji španski ligi. Balotelli naj bi namreč podpisal pogodbo s španskim tretjeligašem Intercityjem.