Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.08.2024 13:14:47
Deli članek:

Arabci Viniciusu Jr. nudijo milijardo evrov, trener Reala pa razkriva: Imamo ekipo, prišli so ...

Profimedia

Carlo Ancelotti se je odzval na poročanja, da so Arabci Viniciusu Jr. ponudili milijardo evrov vredno pogodbo.

Ta teden je nogometni svet zatresla novica, da klubi iz Savdske Arabije v svoje vrste vabijo Viniciusa mlajšega. Član Reala je eden najbolj vročih nogometašev, za usluge pa mu nudijo kar milijardo evrov, ki bi jih dobil v petih sezonah. Kaj pa na to pravi trener Reala?

"Mi imamo svoj projekt. Imamo ekipo, prišli so nekateri dobri igralci. Arabska liga nas ne ogroža, mi imamo veliko kvalitete. Prepričan samo, da lahko naredimo veliko. Kar se pa zadeva Viniciusa, pa vam lahko povem, da se nič ne dogaja. To so zgolj ugibanja," je zatrdil Ancelotti.

Danes se bo z evropskim superpokalom sicer začela nova evropska nogometna sezona. V Varšavi se bosta ob 21. uri srečala zmagovalec lige prvakov Real Madrid in prvak lige Europa Atalanta.

Real Madrid lahko šestič postane superpokalni prvak, kar doslej ni uspelo še nobeni ekipi - trenutno si rekord deli z Barcelono in Milanom, trener Los blancos Carlo Ancelotti pa lahko hkrati s šestim superpokalnim naslovom prehiti Pepa Guardiolo, s katerim si zdaj deli prvo mesto.