tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

doncic Ekipa24.si

Prvič po izgubljenem finalu in povratku v ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

guardiola Ekipa24.si

Ne samo Slovenci, tudi Pep Guardiola dopustuje na ...

nu
nu
1 17.05.2024 08:20:38

Kaj se spet dogaja pri Barceloni? Laporta prepričal Xavija, naj ostane, zdaj pa ta preobrat?!

Ali je prišlo pri Barceloni do novega preobrata?

V četrtek je Fermin Lopez z dvema goloma v 14. in 67. minuti poskrbel za zmago Barcelone v 36. krogu španskega nogometnega prvenstva in za zmago z 2:0 na gostovanju proti zadnjeuvrščeni Almerii. Nogometaši iz katalonske prestolnice so na drugem mestu za Realom iz Madrida, ki je že prvak, in imajo štiri točke prednosti pred tretjo Girono.

Do konca prvenstva sta le še dva kroga. Barcelona si lahko dokončno zagotovi drugo mesto in s tem nastop v španskem superpokalu, ki bo v Savdski Arabiji, že na nedeljski tekmi pred svojimi gledalci proti ekipi Rayo Vallecano.



Če je javnost mislila, da je remi poskrbel za prepotreben mir v ekipi, temu ni ravno tako, v središču pozornosti pa spet trener Xavi. Če je nekdanji španski nogometaš dolgo časa odlašal, ali bo v prihodnji sezoni še zmeraj trener Barcelone, pa je pred kratkim odjeknila novica, da ga je vodstvo kluba prepričalo in da bo svojo pogodbo oddelal do konca. No, zdaj tudi to ni ravno zagotovljeno, po poročanju španskih medijev pa je predsednik kluba močno razočaran zaradi besed, ki jih je Xavi izrekel pred tekmo z Almerio.

Xavi je govoril o težkem finančnem položaju Barcelone in o tem, kako se bo moral klub prilagoditi, iz Katalonije pa prihajajo informacije, da je zaradi tega močno počilo na relaciji med trenerjem in vodstvom kluba s predsednikom na čelu. Kako zelo, bo zagotovo znano v prihodnjih dneh.

Značke: xavi, barcelona, laporta

Članki iz rubrike