Upravna enota Ljubljana Svet24.si

Kako kaže s stavko na upravnih enotah?

hrvaška obala Svet24.si

Poleti glavnina Slovencev spet na Hrvaško, a za ...

zdravniki, stavka Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo...

skvarc rupnik fb Reporter.si

Šef krščanskega foruma SDS in spolni predator: ...

jan oblak olga danilovic Ekipa24.si

Takšnega ga ne poznamo! Jana Oblaka so 'ujeli' ...

masterchef, 10 Njena.si

10. sezona šova MasterChef bo precej drugačna!

viole Ekipa24.si

Kako se pretepa ultras Maribora? Tukaj je posnetek...

nu
nu
0 30.11.2023 13:05:51

Ronaldo s pomočjo partnerja ogoljufal številne?! Čaka ga skupinska tožba in astronomska kazen!

Profimedia
Številni so jezni, ker naj bi jih slavni nogometaš Cristiano Ronaldo ogoljufal s pomočjo partnerja.

Cristiano Ronaldo velja za enega največjih športnih zvezd, že vrsto let je med najbolj priljubljenimi osebami na družabnih omrežjih, pri izbiri sponzorjev pa ima predvsem skrbi s tem, koga izbrati. Partnerjev ima toliko, da se jim mora kar otepati, zaradi sodelovanja z borzo kriptovalut Binance pa si je zdaj nakopal kar nekaj težav.

Portugalec je že pred časom sklenil sponzorski dogovor z borzo, ki je registrirana na davčno zelo ugodnih Kajmanskih otokih. Sledil je nekaj sekundni videospot, v katerem je povabil svoje sledilce in navdušence nad kriptovalutami k nakupu NFT žetonov, cena najcenejšega se je začela pri 70 evrih, dobički pa naj bi bili bajni.Toda številni so se močno opekli, kupili žetone, njihova vrednost pa ni prav nič rasla oziroma se je zgodilo ravno nasprotno. Najcenejši žeton NFT CR7 je danes denimo vreden manj od enega evra, jeza tistih oboževalcev, ki so slepo zaupali Ronaldu, pa vsekakor razumljiva.

Ker je ravno Ronaldo tisti, ki je s svojo promocijo povzročil ogromno povpraševanja, so se razočarani vlagatelji odločili za skupno tožbo proti Ronaldu in podjetju Binance. Ta je vredna kar 900 milijonov evrov, sploh pa ni prva. Borzi Binance je ameriško pravosodno ministrstvo pred kratkim naložilo plačilo 4,3 milijarde dolarjev kazni, razlog pa omogočanje kriminalcem in teroristom preprosto prenašanje velikih vsot denarja.

Značke: ronaldo, kazen

Članki iz rubrike