vesolje 5 Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju...

upokojenec Svet24.si

Upokojenci se danes veselijo dodatka, koliko bo ...

litijska-stavba Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
1 31.10.2023 18:24:03

"Javno si pokazal najina sporočila. Kur*in sin ..." Messi s temi besedami kar v neposrednem prenosu! (video)

Lionel Messi mu je povedal, kar mu je želel.

Lionel Messi je osvojil že svojo osmo zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu, po podelitvi pa so sledile medijske obveznosti in številni intervjuji z novinarji z vseh koncev sveta. Svojih nekaj sekund je dobil tudi zelo znani španski ustvarjalec spletnih vsebin Ibai. Slednji je bil na tem velikem dogodku prisoten prek videopovezave in Messiju zastavil nekaj vprašanj na ta način, takšnega začetka pa ni pričakoval.

"Jezen sem na tebe, Ibai. Ni mi všeč, da si javno pokazal najina zasebna sporočila. Ali veš, kaj je to zasebnost?" so bile prve besede Messija po tem, ko mu je Ibai čestital za novo priznanje.



"Ampak saj sem jih zameglil. Nič se ni videlo," se je branil Ibai, Messi pa je nadaljeval: "Pa kaj? Nisi jih pokazal, si pa povedal vse, kar je pisalo. To mi ni všeč. Naslednjič ne boš dobil mojega odgovora. Videl boš samo to, da sem videl sporočilo."

No, Ibai je v nadaljevanju skušal zamenjati temo, želel slišati komentar o osmi osvojeni zlati žogi, a se Messi ni dal. "Zlata žoga? Zdaj pa menjaš temo, kur*in sin," se je nasmejal Messi, nato pa vendarle povedal Ibaiju, kar je želel slišati. Ibai in Messi sta sicer dobra prijatelja, Argentinec pa si je na takšen način privoščil Španca.

Značke: messi, ibai

Članki iz rubrike