Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2023 12:12:18
Deli članek:

Inter brez Messija v težavah, trener Martino pa zaradi poškodbe v skrbeh: Ni dobro ...

Profimedia

Kaj se dogaja z Lionelom Messijem?

Ko je Lionel Messi pred dobrima dvema tednoma dvoboj s Torontom zapustil predčasno, si ni nihče mislil, da bo izpustil toliko dvobojev. Navijači Miamija, ki so zaradi slavnega Argentinca pograbili vstopnice za domače tekme, nestrpno čakajo na njegovo vrnitev, ravno tako tudi ekipa, ki je brez njega popolnoma drugačna ekipa. Na zadnjih štirih tekmah, ki so jih odigrali brez Messija, so dvakrat izgubili in dvakrat remizirali, s tem pa so se spravili v manjše težave v boju za končnico.

Danes ponoči jih čaka že naslednja preizkušnja, pred katero Messi trenira po posebnem programu, pred dvobojem s Chicagom pa trener Tata Martino nima ravno dobrih novic. Messi se je po septembrski reprezentančni akciji v klub vrnil lažje poškodovan, vse skupaj pa se je poslabšalo do te mere, da ima zdaj raztrganino stegenske mišice.

"Z Messijem je tako, da ga moramo pozorno spremljati. Dokler bo nevarnost poslabšanja poškodbe, moramo biti previdni. Na treninge z ekipo se bo vrnil takrat, ko bo pripravljen. Ima načeto mišico, hitro lahko pride do kakšne hujše raztrganine in takrat bomo v večjih težavah," je dejal Martino in dodal, da v tem trenutku ne vedo, koliko časa bo potreboval Messi za popolno okrevanje.