Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.09.2023 11:47:56
Deli članek:

Nekoč velika prijatelja, danes sovražnika?! Mbappe in Neymar dvigujeta prah, razlog pa njuno početje!

Profimedia

Kaj se dogaja med nekdanjim zvezdniškima soigralcema iz vrst PSG-ja?

Še v lanski sezoni sta veljala za nezamenljiv par iz vrst PSG-ja, v petih letih sodelovanja sta skupaj dosegla skoraj neverjetnih 335 zadetkov, Parižane pa popeljala do vseh možnih naslovov, izmuznila pa se jim je zgolj liga prvakov.

A v zadnjem obdobju so se med njima ustvarile določene napetosti, njuno prijateljstvo zunaj nogometnih igrišč pa naj bi se znašlo na veliki preizkušnji proti koncu lanske sezone. Takrat je sloviti francoski športni dnevnik L'Equipe poročal, da se Neymar počuti izdanega in da naj bi Mbappe vse bolj pritiskal na vodstvo kluba, da se za sodelovanje zahvali Brazilcu. Od kod takšno prepričanje, ni znano, vendarle pa je zdaj še bolj očitno, da nekaj ni v redu.

Mbappe je tako s svojim početjem prilil olje na ogenj tovrstnim govoricam, saj na svojem Instagramu vztrajno ignorira Neymarja. Ko so vrste PSG-ja eden za drugim zapuščali zvezdniki, se je Mbappe od njih javno poslavljal, Neymarju pa ni namenil ne besede ne fotografije. Še več, njuno prijateljstvo se je očitno vzajemno končalo tudi na Instagramu, saj tistim najbolj ostrim očesom ni ušel podatek, da eden drugemu ne sledita več. Pa si mislite, kar koli si hočete ...