psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
23 04.09.2023 07:54:22

Počilo je! To je bila epska polomija, Prosinečki po odhodu iz Olimpije doživel nov udarec!

Domen Jančič
Legendarni Hrvat Robert Prosinečki ni več trener hrvaškega prvoligaša.

Novopečeni hrvaški prvoligaš je bil pred začetkom sezone zelo optimističen in samozavesten. Vodstvo kluba je na mesto trenerja postavilo legendarnega Hrvata Roberta Prosinečkega, ki je še lani navduševal navijače Olimpije, nato pa se je moral skupaj z Mladenom Rudonjo posloviti.


Kakorkoli že, to je stara in vsem dobro znana zgodba, Prosinečki pa je novo začel pisati s hrvaškim klubom iz Zagreba. Nihče ni pričakoval, da bo Rudeš že na začetku rušil vse pred seboj in zmagoval kot za stavo, tako slabega uvoda pa vendarle ni pričakoval nihče. Rudeš je po sedmih odigranih tekmah prepričljivo zadnji, v hrvaški ligi ima daleč najslabšo razliko v golih, ob šestih porazih pa ima na svojem računu še en remi. To je to.

Po zadnjem porazu z Gorico se je Prosinečki sestal z vodilnimi možmi, skupaj pa so prišli do ugotovitve, da je konec sodelovanja edina in najbolj primerna rešitev v tem trenutku. "Nimam kaj reči. Na sestanku smo bili Joe, Stipe in jaz. Sedeli smo, se pogovarjali in ugotovili, da je najbolje, da se razidemo. Brez prepira," je dejal nekdanji trener Olimpije, direktor kluba Joe Šimunić pa je dodal: "Meni osebno je zelo žal, da se je tako končalo, saj je gospod Robert Prosinečki velik gospod in odličen trener. Ampak tako je v nogometu. Dogovorili smo se, da prekinemo s sodelovanjem. Res mi je težko."

Značke: prosinečki, rudeš

Članki iz rubrike