baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

sta
sta
0 24.08.2023 17:23:39

Nakupovalna mrzlica še ni zapustila Chelseaja

Profimedia
Angleški nogometni prvoligaš Chelsea je kljub temu, da je za okrepitve v zadnjih 15 mesecih porabil že približno milijardo evrov, igralskemu kadru dodal še mladega brazilskega napadalca Deivida Washingtona, so Londončani potrdili na svoji spletni strani.

Osemnajstletnik, ki je s Chelseajem podpisal sedemletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za eno leto, je nazadnje igral za Santos v Braziliji, ki je zanj po podatkih Transfermarkta dobil 16 milijonov evrov. Kariero je začel pri Gremiu, leta 2016 prestopil k Santosu, v članski ekipi je debitiral aprila letos.

Washington pa ni edini mladenič iz Santosa, ki ga je poleti Chelsea zvabil v svoje vrste, pred njim se je na Otok preselil tudi 18-letni krilni nogometaš Angelo z 15 milijonov.



Sicer pa je Chelsea poleti veliko zapravljal, med drugimi je pripeljal Mosiesa Caiceda (116 milijonov evrov), Romea Lavio (62,1), Christopherja Nkunkuja (60), Axla Disasija (45), Nicolasa Jacksona (37), Lesleyja Ugochukwuja (27) in Roberta Sancheza (23).

V kratkem bo po poročanju številnih medijev podpisal še pogodbo s srbskim vratarjem Đorđejem Petrovićem, ki bo iz New England Revolutiona prišel za približno 16 milijonov evrov.

Članki iz rubrike