baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
7 24.08.2023 13:41:44

Damir Krznar jasno o njegovem odhodu iz Maribora: Kdorkoli bo pokazal interes zame ...

Aleš Cipot
Bo Damir Krznar že kmalu pomahal vijoličastim v slovo?

Okrog trenerja Maribora Damirja Krznarja naj bi se v preteklih dneh smukali tako pri obeh hrvaških velikanih, Dinamu in Rijeki, prav tako naj bi bil 51-letni Hrvat eden od dveh kandidatov za klop madžarskega velikana Ferencvarosa. Bo torej Maribor že kmalu iskal novega trenerja? 

"Vsi igralci Maribora so na prodaj za dobro ceno. In vsi igralci na svetu so na prodaj za dobro ceno. To ni nič novega. Prav tako ni novo niti to, da ko se v hrvaški ligi menja trener, se vedno špekulira o petih, šestih, sedmih imenih. Ne morem vplivati na to, da se tudi moje ime vrti po medijih. Včasih si zaradi tega vesel, včasih manj vesel. To so stvari, na katere ne moreš vplivati. Špekulacije so tukaj, toda jaz sem v Mariboru," je na današnji novinarski konferenci dejal Krznar. 



In pristavil: "Zagotovo vašemu egu zelo godi, ko vas Dinamo drži kot opcijo, ko vas Rijeka drži kot opcijo. In enako velja za Ferencvaroš. Gre za klub iz Madžarske, ki ima veliko tradicijo in velike apetite. Toda ni bilo nikakršnega kontakta." 

Kaj pa, če bo prišlo do kontakta? "O tem se bomo pogovarjali, če bo do tega prišlo. Jaz zares ne morem vplivati na to, ampak kdorkoli bo pokazal interes zame, se bo moral javiti mojemu športnemu direktorju, ne meni. Jaz imam z Mariborom pogodbo, ki jo nameravam spoštovati na najboljši in najbolj fer možen način," je odgovoril Krznar.

Značke: damir-krznar, maribor

Članki iz rubrike