Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.08.2023 17:02:28
Deli članek:

'V postelji s sovražnikom!' Namesto Julie Roberts tokrat v glavni vlogi Josip Iličić, ki je v Istanbulu ... Poglejte zakaj (foto)

Drago Wernig - TAKA

Malce za šalo, malce zares. Slovita filmska uspešnica je morda navdihnila tudi zvezdnika Maribora pred tekmo s Fenerbahčejem.

Maribor bo jutri igral zelo pomembno prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Istanbulu proti slovitem Fenerbahceju. Vijoličasti so odločeni, da bodo drago prodali svojo kožo in se ne predajajo. Iz prejšnjih tekem so se nekaj naučili in proti Turkom naj bi pokazali pravo podobo. Eden tistih, ki lahko naredi razliko v vijoličastem dresu je zagotovo Josip Iličić, ki ima cel kup izkušenj s težkih tekem. No, na drugi strani pa je v turški ekipi nekaj izjemnih nogometašev, med njimi pa tudi reprezentant BiH Edin Džeko. Seveda se Jojo in Džeko dobro poznata in danes sta se v največjem turškem mestu srečala na kavici in malce poklepetala, jutri pa se bosta udarila na zelenici. Naslov V postelji s sovražnikom je seveda mišljen malce hudomušno, ampak v spomin prikliče izjemno Julio Roberts, kar tudi ni za odmet.