evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
6 09.08.2023 11:49:56

Bo zvezdnik Maribora po evropski tekmi zapustil vijoličaste? Trener Krznar z zanimivimi besedami, ki dajejo misliti ...

m24.si
Mariborčani so se odpravili na pot proti Turčiji, kjer jih v četrtek ob 20. uri čaka obračun kvalifikacij za konferenčno ligo s Fenerbahčejem.

Po Olimpija bosta v evropskih tekmovanjih na delu še dve štajerski ekipi, ki ju čakata kvalifikacije za konferenčno ligo. Celjani se bodo v četrtek ob 20. uri v ljubljanskih Stožicah pomerili z ekipo Neman, Mariborčani pa so v sredo zjutraj odpotovali v Turčijo, kjer jih prav tako v četrtek ob 20. uri čaka obračun s Fenerbahčejem.

Pred odhodom je trener Damir Krznar spregovoril o eni od najbolj vročih tem v mariborskem taboru, in sicer o statusu Ivana Brnića, za katerega bosta evropski tekmi morda celo zadnji v dresu Maribora. "Ivan je 100-odstotno z nami. Zadnje treninge in celotno pripravo na Fenerbahče je oddelal zelo marljivo in študiozno. Je član naše ekipe in prepričan sem, da bo dal od sebe vse, da bi ekipa izgledala najbolje," je razkril Krznar in postregel z zanimivim razmišljanjem o Brnićevem morebitnem odhodu k Olympiakosu: "Potrebno je upoštevati interese ekipe in kluba. Jaz sem tisti, ki bi takšne prestope vedno raje preprečil. Potrebno je upoštevati vse, kaj bi prestop prinesel in kako bi vplival na ekipo. V primeru nemoralne ponudbe, smo nemočni in lahko razmišljamo samo o tem, da čim prej poiščemo primerno zamenjavo."

Članki iz rubrike