Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.08.2023 17:47:18
Deli članek:

Bavarcem je 'počil film': Dovolj imamo, to je zadnja ponudba za Harryja Kana!

Profimedia

Sagi okoli prestopa Harryja Kana iz Tottenhama v Bayern ni videti konca.

Stvar se vleče že kar nekaj časa, Londončani pa so gladko zavrnili vse dozdajšnje ponudbe bavarskega velikana. Nemcem pa je tega počasi dovolj. Odločili so se, da bodo Angležem postavili ultimat. Pripravili so zadnjo ponudbo, če te Tottenham ne bo sprejel, bo Kane naslednje poletje klub zapustil brez odškodnine.

Pri Tottenhamu so odločeni, da svojega zvezdnika ne bodo pustili za manj od približno 115 milijonov evrov. Ker ima do konca pogodbe zgolj eno leto, pri Bayernu tega zneska niso pripravljeni plačati.

Angleški mediji poročajo, da je Bayernova zadnja ponudba 100 milijonov (sem so všteti vsi bonusi), to so Angležem dali jasno vedeti, tako da bo v naslednjih 24 urah dokončno znana usoda kapetana angleške izbrane vrste.

Vpletene strani želijo, da bi se prestop končno uresničil, toda pri Tottenhamu so trdi pogajalci, a tokrat bodo bržkone morali malenkost popustiti, sicer bi utegnili ostati praznih rok. Nemci so namreč odločeni, da bodo poiskali drugo rešitev, če Kane ne bo v najkrajšem možnem času postal njihov član.