ludivine-daoudi-rn Svet24.si

Kandidatko skrajne desnice ujeli z nacistično ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
0 19.07.2023 12:55:24

Grozljivo! Najprej je fizično napadel sodnika, potem pa ... šok, šok, šok!

Iz Argentine poročajo o grozljivem dogodku na in po nogometni tekmi.

Williams Alexander Tapon je 24-letni nogometaš, ki je med tekmo La Cortada - El Rejunte brutalno napadel sodnika Cristiana Ariela Paniaguo in ga hudo poškodoval. Najprej ga je z udarcem v glavo spravil na tla, potem pa brcal do nezavesti. Sodnika so s hudimi poškodbami glave in hrbta odpeljali na zdravljenje v bolnišnico Avellaneda v Buenos Airesu. Incident so posnele teve kamere in šokanten posnetek je hitro zaokrožil po svetovnem spletu.

Williams Alexander Tapon 1


Ko je igralec spoznal razsežnosti dogodka in se začel zavedati, kaj je storil, se mu je zmračilo. Zaradi velikega pritiska javnosti in občutka krivde je storil samomor. V glavo si je poslal kroglo, njegovo telo pa so v ponedeljek zvečer našli ob železniških tirih v južnem delu prestolnice, blizu njegovega domovanja.

Preden je storil samomor je Tapon svoji družini poslal sestri, ta pa ga je posredovala javnosti. "Hvala ti za vse. Vedno si bila tu, nikoli me nisi pustila samega. To cenim. Rad te imam." Potem pa še: "Nisem močan. Ne vem, kaj mi je, vendar to nisem jaz. Vem, da bo videti, kot da sem strahopetec. Utrujen sem, ne zdržim več. Prosim te, oprosti mi."

Takoj po incidentu je sicer tožilec v Avellanedi Tapona obtožil naklepnega poskusa uboja med športnim dogodkom. Za to kaznivo dejanje je zagrožena kazen od 10 do 15 let zapora.

Članki iz rubrike