Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.06.2023 08:14:59
Deli članek:

Bizarno, simpatično ali ... nespoštljivo?! Guardiola po zmagi poslal glasno sporočilo Realu!

Profimedia

Pepu Guardioli je uspel veliki met.

Po tem, ko se je 'trojčka' lovorik veselil že na klopi Barcelone, je Pep Guardiola tudi z Manchester Cityjem prišel do enakega dosežka. Postal je angleški prvak. Postal je zmagovalec pokalnega tekmovanja. V Istanbulu pa je postavil piko na i izjemni sezoni z zmago v ligi prvakov. 

Tako je City končno osvojil tisto lovoriko, ki jo je v zadnjih letih neuspešno lovil in naskakoval. Temu primerno je bilo tudi slavje po koncu tekme, Guardiola pa se je kakopak znašel v središču pozornosti medijev. 

Na tiskovni konferenci pa je z eno od svojih izjav razdvojil nogometno javnost. Nekateri so prepričani, da je bilo vse skupaj izjemno simpatično in zabavno, spet drugim je šlo vse skupaj v nos in niso mogli verjeti, da se po tako veliki zmagi ukvarja z Realom.

"Pazi se, Real Madrid, prihajamo pote. Smo 13 naslovov lige prvakov oddaljeni od vas, ampak smo na poti, da vas ulovimo. Če boste malo spali, vas bomo ujeli," je z zabavno opazko postregel Guardiola. Prepričani smo, da se še kako zaveda, da je City trenutno svetlobna leta oddaljen od Realovega dosežka.