ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 05.06.2023 14:54:52

Kdo bo v Realu nasledil Benzemaja? Madridčanom nikakor ne diši Kanova odškodnina, zato je v igri ...

Profimedia
Karim Benzema se poslavlja od Reala in bo kariero nadaljeval pri savdskem Al Itihadu.

V kraljevem klubu mrzlično iščejo igralca, ki bo v konici napada zamenjal Francoza. Prva izbira je Harry Kane, kapetan Tottenhama pa nikakor ni poceni. Anglež, ki bo naslednji mesec dopolnil 30 let, ima z londonskim klubom veljavno pogodbo, ki poteče čez eno leto. Odgovorni v Tottenhamu so odločeni, da ga bodo dali zgolj v zameno za 115 milijonov evrov.


To pa je vsota, ki španskemu velikanu nikakor ne diši. Iz Nemčije že prihajajo informacije, da so se zato odločili za drugo opcijo. Pri Bildu pišejo, da je tarča Reala postal Kai Havertz, ki ga obožujeta tako Carlo Ancelotti kot Florentino Perez. Triindvajsetletni Nemec je član Chelseaja. Zdaj pa ostaja vprašanje, ali so ga modri pripravljeni prodati. Havertz je član Chelseaja zadnja tri leta, Angleži pa so zanj plačali 80 milijonov evrov, kar je bil takrat tudi najvišji znesek, ki ga je klub plalač za kateregakoli nogometaša. Je pa res, da bo moral Chelsea zaradi finančnega fair-playja prodati kakšnega igralca, saj je v tej sezoni v novince vložil kar 611 milijonov evrov.

Navijači pa se sprašujejo nekaj drugega, in sicer, ali je Havertz sploh sposoben zamenjati Benzemaja, saj v Chelseaju v niti eni od treh sezon v prvenstvu ni zabil več od devetih golov.

Članki iz rubrike