nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 05.06.2023 13:11:28

Ibra razkril, v katerem primeru bi vendarle nadaljeval z igranjem, in zakaj ... (video)

Profimedia
Še vedno odmeva slovo Zlata Ibrahimovića, ki je včeraj, ob koncu sezone v serie A, nogometne čevlje obesil na klin.

Legendarni Šved je po tekmi z Verono na novinarski konferenci v svojem slogu še zadnjič kot nogometaš nagovoril sedmo silo. "Sprejel sem dejstvo, da bom od danes dalje adrenalin poiskal nekje drugje. Pogrešal bom cesto, ki pelje k Milanellu. Zdaj se moram odločiti, kako naprej. Če se bom še kdaj vrnil v nogometni svet, bom začel od začetka in rasel."

Ni izključil možnosti, da bi se preizkusil kot trener. "Ampak odgovornost je precej večja. Če si trener, ne moreš voziti Ferrarija. Ampak, kdo ve, morda Ibri to uspe."


Ibrahimović je pojasnil, da odločitev o nogometnem pokoju ni bila lahka. "Tega nisem povedal nikomur, niti svoji družini. Hvala vsem za potrpljenje. Zdaj, ko me več ne bo, boste verjetno imeli manj dela," je dejal v smehu.

V nadaljevanju sproščenega kramljanja z novinarji, ki so povsem napolnili prostor, je razkril, da je imel nekaj ponudb za nadaljevanje kariere, ampak se je že pred tem globoko v sebi odločil, da bo zaključil z igranjem. Ibra je ostal zvest sebi, ko je izjavil, da je celo Bog žalosten, saj je včeraj v Milanu močno deževalo.

V svojem govoru ni pozabil na svojega agenta Mina Raiolo, ki je umrl pred dobrim letom. "Vse sva si delila. Če bi bi še živ, bi verjetno odigral še eno sezono. On bi me gotovo pregovoril, da bi od mene izvlekel še eno provizijo," se je Ibrahimović, ki bo jeseni dopolnil 42 let, smejal na vsa usta. In še med pogledom proti nebu pristavil: "Žal mi je, Mino, ampak sam veš, da je to resnica."

Članki iz rubrike