asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 10.05.2023 20:35:47

Popoln razpad sistema? Ali tudi kluba? Bodo PSG zapustili vsi trije največji? Po pisanju Francozov... (foto)

Profimedia
Pri pariškem nogometnem velikanu, ki se hrani katarsko nafto, so kot kaže pred prelomnim trenutkom.

Pred sezono je bilo veliko nogometnih navdušencev prepričano, da je PSG glavni favorit za zmago v ligi prvakov. Kako ne bi bil, če ima v svojih vrstah take ase kot so Lionel Messi, Neymar in Kylian Mbappe. No, Parižani so spet pogrnili na celi črti. 
Messi se je že odločil, da bo odšel iz kluba, po njegovih stopinjah pa bo najbrž šel tudi Neymar. Zdaj pa se je v tem znašel tudi prvi biser kluba, domači Mbappe. Odhod slednjega bi bil za PSG največji udarec. 

V preteklih mesecih se je videlo, da je v klubu zelo slabo vzdušje, vrh vsega pa je bil suspenz Messija, ki je zaradi zasebnih obveznosti izpustil dan treninga. Navijači PSG-ja so popolnoma izgubili živce in zbrani pred klubom in prej Neymarjevo hišo zahtevali odhod obeh zvezdnikov iz Pariza. 

Pri PSG-ju se zavedajo, da bodo morali poleti pošteno prevetriti ekipo, njihov glavni cilj pa je, da naredijo moštvo okoli Mbappeja, ki je pred letom podaljšal pogodbo do poletja 2025. Postal je eden najbolj plačanih igralcev na svetu. 

Zdaj pa se zdi, da bi lahko v zgodbi nastal popolni zasuk. Francoski mediji pišejo, da Mbappe ni srečen glede situacije v klubu. Zaveda se, da bo potreben čas, da naredijo pravo moštvo, sam pa naj ne bi imel dovolj potrpljenja za to.  

Mbappe je odločen, da igra v ekipi, ki se je sposobna boriti za vse mogoče pokale, posebej tistega zmagovalnega za ligo prvakov. Zato se spet govori o njegovem odhodu in zdi se, da ga bodo v Parizu težko prepričali, da ostane. V L'Equipu so objavili, da se za Mbappeja ponovno zanima Real, čeprav jih je 'nategnil' pred letom dni. Pri Realu so pripravljeni, da dajo rekordno vsoto za odškodnino, Mbappe pa naj bi končno dojel, da bi bil odhod v Madrid zanj najboljša stvar, da uresniči cilje. Mbappe naj bi bil zadovoljen tudi zato, ker je Real blizu podpisa s Judom Bellinghamom, In Mbappe, Bellingham, Karim Benzema, Vinicius Junior in Rodrygo bi bila res smrtonosna napadalna os.

Značke: psg, mbappe

Članki iz rubrike