asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
0 07.05.2023 13:56:05

PSG bo ekipo sestavil okoli Mbappeja: Znane poletne tarče, takega seznama okrepitev niste pričakovali!

Profimedia
Pri PSG-ju so iz leta v leto razočarani, liga prvakov, ki si jo tako želijo osvojiti, se jim vztrajno izmika.

Tudi številni zvezdniki svetovnega formata, med katerimi seveda izstopajo Lionel Messi, Neymar in Kylian Mbappe, niso uspeli osrečiti lastnikov kluba. Letošnja evropska zgodba se je neslavno končala že v osmini finala, ko je bil v dveh tekmah s 3:0 boljši Bayern. Za nameček se je ta teden zgodil še incident z Lionelom Messijem v glavni vlogi. Argentinec se je sicer opravičil, ker je brez dovoljenja kluba odpotoval v Savdsko Arabijo in izpustil trening, a se ni mogel izogniti dvotedenskemu suspenzu, kaj šele gnevu navijačev francoskega velikana. Zato se zdi, da se skupna zgodba kluba in superzvezdnika bliža koncu.

Poleg Messija pa bi se poleti utegnil posloviti tudi Neymar, ki ga navijači prav tako 'podijo' iz kluba. Prav nobenega presenečenja ne bi bilo, če bi se na tem seznamu znašla še Sergio Ramos in Marco Verratti. V PSG-ju pa so se odločili, da bodo novo ekipo sestavili ob Mbappeju in da ne bodo več prihajali veliki zvezdniki, ki se zaradi svojega ega ne podrejajo ekipi. Raje bodo šli v drugo smer in pri igralcih iskali druge vrline; predvsem moštveni duh in borbo do zadnje kaplje krvi.


Na seznamu želja naj bi bili trije napadalci, vezist in branilec. Parižani se nameravajo spustiti v lov na 24-letnega Victorja Osimhena (Napoli), 23-letnega Mousso Diabyja (Bayer Leverkusen) in 24-letnega Randala Kola Muanija (Eintracht Frankfurt). Za omenjeni trojec bi po željah njihovih delodajalcev morali plačati kar okoli 300 milijonov evrov (Osimhen 150 milijonov evrov, Diaby 50 milijonov in Muani 100 milijonov), zato se zdi, da je njihov prihod v paketu neuresničljiv.

Na Verrattijevem mestu Parižani vidijo 22-letnika iz Nice Khepherena Thurama, ki naj bi bil vreden okoli 30 milijonov evrov, kot naslednik Ramosa pa jim je zanimiv še en član Napolija, in sicer Kim Min-Jae, ki naj bi stal krepko prek 50 milijonov evrov.

Članki iz rubrike