Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

Nikolina in Severina BestFM

Nikolina in Severina - spor, ki traja in traja …

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 03.05.2023 22:17:12

Razkritje in bomba iz Anglije! Messi je izbral, pograbil bo največjo pogodbo v zgodovini nogometa

Profimedia
Lionel Messi je vroča nogometna tema, kakorkoli človek obrne. Francozi so te dni predvsem ogorčeni nad njegovim oholim obnašanjem, Angleži pa so ga že kar preselili ... Kam?

Po pisanju uglednega britanskega časnika Telegraph bo argentinski zvezdnik podpisal pogodbo z Al-Hilalom iz Savdske Arabije. Novica ni nova, saj so Savdijci že večkrat poudarili, da želijo Messija v svoji ligi. Da je Al-Hilal največji tekmec Al-Nassra, ki plačuje Cristiana Ronalda, seveda ni naključje.

Zanimivo: v tem trenutku na lestvici Savdske profesionalne lige vodi Al-Ittihad, ki ima tri točke naskoka pred Ronaldovim Al-Nassrom. Al-Hilal je na četrtem mestu.

V celoten posel je vključena vlada Savdske Arabije, ki naj bi poskrbela, da bo šlo pri najbogatejši pogodbi v zgodovini nogometa vse kot po maslu. V tem trenutku potekajo vroča pogajanja z Messijevimi predstavniki, tudi z očetom Jorgejem.


Messi bo poleti prost nogometaš, saj se bo pogodba s PSG-jem potekla. V Savdski Arabiji naj bi zaslužil 360 milijonov letno, kar je kar je približno 160 milijonov več od letne plače Ronalda.

Argentinec je že večkrat javno povedal, da niti približno ne misli ostati v Parizu. Precej je bilo govora o njegovem povratku v Barcelono, a po trditvah Angležev se bo z družino odpravil v Savdsko Arabijo.

Messi je trenutno suspendiran, saj se po porazu PSG-ja z Lorientom ni pojavil na kazenskem treningu, ampak je z ženo in otroci obiskal - Savdsko Arabijo. Naključje? Morda. A 'izlet' s privatnim letalom v Rijad vzbuja pomisleke. Angleži pa krepijo govorice s svojimi viri. Vlada Savdske Arabije je v pogovore vključila celo nekdanjega direktorja Manchestraj Cityja Garryja Cooka, ki naj bi bil celo ključni akter v celotnem poslu.

Messi je v tej sezoni na 37 tekmah za PSG dosegel 20 zadetkov in 19 podaj.

Značke: lionel-messi, psg, pogodba

Članki iz rubrike