Barvanje 8-okt20 Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za...

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

STA
STA
0 28.04.2023 17:58:51

Alarm v Madridu: Veliki zvezdnik vprašljiv za finale kraljevega pokala in spopad z Manchester Cityjem

Profimedia
Zaradi poškodbe stegenske mišice na prisilnem počitku.

Hrvaški zvezdnik Luka Modrić si je poškodoval stegensko mišico, je sporočil njegov klub Real Madrid. Španski mediji, med njimi tudi Marca, poročajo, da bo 37-letnik počival najmanj deset dni, zaradi česar je vprašljiv za prihajajoči pokalni finale in prvo tekmo polfinala lige prvakov. Modrić bi lahko po najslabšem scenariju izpustil finale kraljevega pokala proti Osasuni, ki bo v soboto, 6. maja, nato pa še tri dni kasneje prvo tekmo polfinala lige prvakov doma proti Manchester Cityju. Izkušeni vezist se je poškodoval ob zadnjem porazu v prvenstvu proti Gironi (2:4).
"Moramo videti, kako bodo potekali naslednji dnevi. Za zdaj je vprašljiv za nastop v finalu pokala. Upamo, da bo pravočasno okreval. Takšne stvari se v nogometu pač dogajajo, a imamo dovolj dobrih igralcev na sredini igrišča," je na tiskovni konferenci dejal trener Carlo Ancelotti. "Vseeno je Luko nemogoče nadomestiti zaradi vseh izkušenj s pomembnih tekem," je še dodal Italijan na čelu kraljevega kluba. Modrić bo zagotovo izpustil sobotni obračun 32. kroga španskega prvenstva proti Almerii. Real ima sedem krogov pred koncem 11 točk zaostanka za vodilno Barcelono.



Iz vrst Bayerna iz Münchna pa so sporočili, da se je poškodoval osrednji branilec Dayot Upamecano. Francoz si je prav tako kot Modrić poškodoval stegensko mišico, z igrišč pa bo odsoten najmanj dva tedna. Bayern je po imenovanju Thomasa Tuchla za trenerja padel v krizo, izpadel iz lige prvakov ter v nemškem prvenstvu zdrsnil na drugo mesto za Borussio Dortmund. Ta konec tedna bodo Bavarci v nedeljo gostili Hertho iz Berlina, Dortmund, ki ima na lestvici točko več od Bayerna, pa bo drevi gostoval pri Bochumu.

Članki iz rubrike