Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.04.2023 12:14:47
Deli članek:

Po več letih skupnega življenja in dveh otrocih je njuno razmerje ogroženo, razlog pa njen ...

Cristiano Ronaldo in njegova Georgina Rodriguez naj bi imela težave v raju.

Čeprav sta v javnosti videti kot pravi sanjski par, pa sta Cristiano Ronaldo in njegova Georgina Rodriguez po poročanju številnih medijev zašla v težave. Njuno ljubezensko razmerje naj bi se znašlo na veliki preizkušnji, razlog pa predvsem njeno obnašanje v javnosti, ki je začelo močno motiti celo Ronalda.

Skupaj sta že od leta 2016, v tem času sta se jima rodila dva otroka, ona pa skrbi tudi za njegove tri potomce, ki jih ima z nadomestnima materama. Razmerje naj bi bilo zdaj na resni preizkušnji, vse pa se je začelo kmalu po prihodu v Savdsko Arabijo. Georgina naj bi tam popolnoma izgubila stik z realnostjo, večino časa naj bi preživela v ogromnih nakupovalnih centrih, kjer ne počne nič drugega kot pa zapravlja ogromne vsote denarja.

Kljub temu, da bo težko zapravila ves svoj zaslužen denar in več sto milijonov, ki jih je v svoji karieri zaslužil njen slavni izbranec, pa Ronaldu tovrstno početje ni prav nič všeč. To je celo eden od razlogov za Ronaldove skromne predstave v zadnjih tednih, hkrati pa vse večjo nervozo, ki je na nogometnih igriščih ne more sploh več skriti.