Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 30.03.2023 21:22:55

Šok! Agueru spet ponagajalo srce, tokrat doživel napad med oddajo v živo (video)

Profimedia
Nekdanji argentinski nogometaš Sergio Aguero je zaradi težav s srcem igralsko kariero končal pri 33 letih.

Dolgoletni član Manchestra Cityja je moral nogometne čevlje obesiti na klin decembra 2021, ko je bil član Barcelone. Čeprav ni več aktiven na zelenici, je ostal tesno povezan z nogometom. Pogosto gostuje v raznih oddajah, tako je tudi v sredo zvečer aktualno dogajanje komentiral v podkastu internetnega zvezdnika Ibaija Llanosa na spletni platformi za oddajanje v živo.

Sredi oddaje je Aguero nenadoma prenehal govoriti, začel se je tresti in se prijel za srce. Voditelja je začelo skrbeti stanje gosta in je spraševal, kaj se dogaja. Kmalu zatem pa je Argentinec pojasnil: "Mislim, da sem imel blago aritmijo." Ibai ga je vprašal, če pokliče zdravnika, Aguero pa mu je odvrnil, da to ni potrebno.


'Pomislite, da bi tu umrl ...'
Nekdanji nogometaš je v roke vzel svoj mobilni telefon in dejal, da ima čip: "Ta famozni čip, ki naj bi prepoznal vsako situacijo in poslal signal." Potem je še dodal, da ima izpraznjeno baterijo, da nekaj ni v redu in da ne želi razlagati podrobnosti. "Vsekakor sem občutil nekaj, kar ni običajno. Pomislite, da bi tu umrl," je pristavil.

Spomnimo: Aguero je pred poldrugim letom na tekmi med Barcelono in Alavesom izgubil zavest in za trenutek celo prenehal dihati. Zaradi težav s srcem je kmalu zatem objavil, da končuje kariero. Februarja 2022 je v javnosti pokazal, kako je videti mikročip na njegovih prsih.

Članki iz rubrike