nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 25.03.2023 13:33:01

Zakaj je Bayern odpustil Nagelsmanna? Vsega naj bi bilo krivo njegovo dekle!?

Profimedia
Bayernova odločitev, da se razide z Julianom Nagelsmannom je presenetila mnoge.

Mladi nemški strokovnjak je namreč na klopi Münchenčanov beležil zelo dobre rezultate. V minuli sezoni je osvojil bundesligo, v tej se je znova boril za prvenstveno lovoriko, trenutno Bayern zaostaja za točko za vodilno dortmundsko Borussio. Ob tem so Münchenčani uvrščeni tudi v četrtfinale lige prvakov, kjer jih čaka obračun z Manchester Cityjem. 

Skratka, poteza vodstva Bayerna, da se Nagelsmannu zahvali za sodelovanje, je presenetila številne, nekdanji nemški reprezentant in nogometaš Bayerna Markus Babbel pa je razkril, da bi za vse skupaj lahko bilo krivo Nagelsmannovo dekle Lena Wurzenberger? 

Julian Nagelsmann je namreč v zvezi z novinarko Bilda, ki je do začetka ljubezenske zveze z Nagelsmannom bila zadolžena za pokrivanje Bayerna v tem časopisu. Potem, ko se je zapletla s trenerjem, se je sicer umaknila od Bayerna, nato tudi odšla iz Bilda, toda Babel trdi, da je bila ravno Wurzenbergerjeva kriva za težave Bayerna.

"Vem, da je bil Nagelsmannov odnos z novinarko Bilda velika tema v garderobi Bayerna. Igralci niso bili ravno srečni, da je trener z novinarko. Vse skupaj je bil velik problem. Igralci trenerju niso preveč zaupali, niso želeli komunicirati z njim o tem, kaj čutijo in razmišljajo. Predvsem zato, ker so se bali, da bo vse skupaj končalo v časopisu," je pojasnil Babel. 

Članki iz rubrike