Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.03.2023 13:04:38

Robert Prosinečki našel nov klub!? Veliki žuti je kandidat za klop ...

www.alesfevzer.com
Bo Robert Prosinečki znova sedel na trenerski stolček?

Vse odkar se je poleti na grd način razšel z Olimpijo, je Robert Prosinečki na trgu dela. Išče si nov klub in če gre verjeti grškim medijem, ga je morda zdaj tudi našel. Veliki žuti je namreč eden od kandidatov za klop Arisa iz Soluna, ki se je sicer uvrstil v ligo za prvaka, toda tam se bori zgolj za peto mesto. Prva štiri mesta, ki jih zasedajo Panathinaikos, AEK, Olympiakos in PAOK so namreč za Aris oddaljena svetlobna leta, za črno-belim mestnim tekmecem namreč Aris zaostaja za kar 17 točk. 


"Bil sem v Grčiji, pogovarjali smo se, a nimam ničesar konkretnega za izjaviti. Novinarji te stvari nekako vedno izbrskajo… A bi bilo bolje, če bi vse potekalo v tišini. No, dejstva pa so naslednja: sem trener brez službe in to je položaj, v katerem se ne počutim udobno. Zato se dejansko pogovarjam z večjim številom klubov," je v pogovoru za hrvaški Sportklub dejal Prosinečki, ki ga je v Solun povabil Robert Palikuča, sicer športni direktor tega kluba. 

"Čakam na odgovor iz Soluna. Odprte so vse možnosti, ideja pa je, da bi ekipo prevzel letos poleti," je še razkril Prosinečki.

Članki iz rubrike