Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

nu
nu
0 22.12.2022 12:57:58

Fotografija, ki bo prej ali slej postala ikonična! Lionel Messi in njegov naslednik, objeta (foto)

Profimedia
Legendarni Argentinec je stopil na najvišji piedestal, višje ne gre. Tako kot po Diegu Maradoni ves svet slavi njega, bodo čez deset ali več let slavili tega fanta. Tako naj bi bilo zapisano v zvezdah.

Da je Benjamin, ki ima danes 13 let, Messijev naslednik in naslednja velika zvezda argentinskega in svetovnega nogometa, pravijo mnogi. O tem so prepričani vsi Argentinci. Zakaj? Zaradi genov.

Benjamin Aguero je namreč sin Sergia Agüera in Gianinne Maradone ter vnuk Diega Maradone. Že takoj po njegovem rojstvu so se začele stave o njegovi karieri. Zanj pravijo, da ima najbolj nogometne gene v zgodovini.



Messi in Agüero nikoli nista bila klubska soigralca, sta pa v reprezentanci postala velika prijatelja in nerazdružljiva sostanovalca. Štiriintridesetletni in zdaj že nekdanji nogometaš, ki se je pod težo poškodb igralsko upokojil pred skoraj natančno enim letom (nazadnje je bil član Barcelone), je bil v Katarju stalno ob argentinski izbrani vrsti. Poleg njega je bil po finalni tekmi na zelenici tudi njegov sin Benjamin.

Podatek, da je Messi boter Benjaminu, zaokrožuje zgodbo o fantu, ki mu ves svet tlakuje sijajno nogometno kariero. Priložnosti za fotografijo, ki bo bržčas postala ikonična, na zalenici v Dohi med velikim slavjem gavčov nista izpustila iz rok. Fotografija preko Benjanima tudi povezuje argentinska naslova svetovnih prvakov iz let 1986 in 2022.

Članki iz rubrike