Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.12.2022 10:34:45
Deli članek:

Čisti norci! Navijači zagledali Messijevega psa - kar je sledilo, res morate videti! (video)

Profimedia

Še en paket neverjetnih prizorov in praznične Argentine.

Ko mislite, da ste videli že vse, vas navijači Argentine presenetijo znova in znova. Še kar naprej rajajo po ulicah argentinskih mest in proslavljajo težko pričakovani naslov svetovnih prvakov, najnovejša spletna uspešnica pa prihaja iz Rosaria, rojstnega mesta prvega zvezdnika reprezentance in najboljšega nogometaša vseh časov Lionela Messija. 35-letnik si je tam vzel nekaj dni oddiha z družino, navijači pa se ves čas zbirajo v bližini njihove imenitne vile. 

In tako so v eni od sosesk blizu domovanja družine Messi opazili velikega rdeče-rjavega psa, ki redno nastopa na Messijevih družabnih omrežjih, zanj pa so imeli - ne boste verjeli - pripravljeno pesem. Melodijo, besedilo - vse. "Esto es perro de Messi, esto es perro de Messi," je začel odmevati napev ob obveznem tipično argentinskem mahanju z rokami. Pri čemer se je pes na prepevanje "To je Messijev pes, to je Messijev pes odzval tako, kot da bi se ga dotaknilo. No, recimo. 

Kakorkoli, nihče ni uspel z gotovostjo potrditi, ali je dejansko šlo za Messijevo znano mrcino na sprehodu v bližnji soseski ali zgolj za naključnega psa iste pasme in zelo podobnega videza - a v resnici je to še najmanj pomembno. Zares neverjeten posnetek si lahko ogledate spodaj - če vam ga ne prikaže, pa na tej povezavi.