Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2022 19:47:28
Deli članek:

Pogovori so že v teku! Bayern našel zamenjavo za Neuerja, ki pa ni Livaković! Velika želja je ...

Profimedia

Pri Bayernu iščejo zamenjavo za Manuela Neuerja.

Izkušeni nemški vratar se je poškodoval na smučanju, bavarski velikan pa mora zdaj na vrat na nos najti njegovo zamenjavo. Po dobrih predstavah na svetovnem prvenstvu je bilo sprva moč slišati, da bi se v München preselil hrvaški čuvaj mreže Dominik Livaković. Slednji je trenutno član zagrebškega Dinama, s katerim ima pogodbo do junija 2024.

To pomeni, da bi morali Bavarci kar globoko seči v žep, če bi v svoje vrste želeli zvabiti odkritje letošnjega mundiala. Zato je njihov seznam želja nekoliko daljši, na njem pa je tudi član tekmeca iz nemškega prvenstva. Gre za Yanna Sommerja, švicarski reprezentančni vratar brani barve Borussie iz Mönchengladbacha, s katero mu po koncu sezone poteče pogodba. Štiriintridesetletni Švicar je v Nemčiji že osem let in pol, zato odlično pozna razmere v tamkajšnji bundesligi, kar mu daje prednost pred konkurenti.

Iz Nemčije prihajajo informacije, da so pogovori o morebitnem sodelovanju že stekli, zanimivo pa je, da se za Sommerja zanima tudi Inter, a Italijani bi ga radi dobili po koncu sezone, ko zanj ne bo treba plačati odškodnine.