mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.11.2022 09:01:02

Nekdanji trener Maribora s svojo ekipo blesti, a naj bi zamenjal klubske barve. Po derbiju bo retorika najbrž drugačna ...

Grega Wernig
Postal bi četrti trener ekipe v tej sezoni.

V Mariboru mu je v nekem trenutku kazalo zelo dobro, toda potem se je zgodil Coleraine in Sergej Jakirović je moral zapustiti Ljudski vrt. Preselil se je na klop Zrinjskega, ki se je v prejšnji sezoni pod njegovim vodstvom izkazoval in z rekordno prednostjo osvojil naslov prvaka v Bosni in Hercegovini, zasedba iz Mostarja je na vrhu lestvice tudi pred zadnjo letošnjo preizkušnjo. Sredi nedeljskega popoldneva se bo pred svojimi navijači v derbiju pomerila z Borcem iz Banjaluke, to bi utegnila biti zadnja tekma Sergeja Jakirovića na klopi Plemićev.

Vse kaže, da se vrača v hrvaški nogomet. Mediji pri južnih sosedih poročajo, da naj bi v nadaljevanju sezone skoraj gotovo sedel na klop Rijeke. Po tem scenariju bi nasledil Serseja Cosmija in postal četrti strokovnjak, ki bi v tej sezoni vodil ekipo z Rujevice, za katero je katastrofalna jesen.

Mnogi so prepričani, da je prvi mož Rečanov Damir Mišković, ki obožuje Matjaža Keka, z nekdanjim igralcem Korotana že dosegel dogovor o sodelovanju, glavni igralec zgodbe o tem še ne želi preveč razpredati. "Z Zrinjskim imam pogodbo do leta 2024, zdaj je zame najpomembnejše premagati Borac," je poudaril v pričakovanju vročega obračuna, toda po njem bo retorika najbrž drugačna.

Značke: jakirović, rijeka

Članki iz rubrike