Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.11.2022 16:35:06
Deli članek:

Dobri stari Mourinho! Kako brutalno se je spravil na svojega nogometaša, besede šokirajo!

profimedia

Jose Mourinho je po remiju s Sassuolom močno udaril po svojem nogometašu.

Roma, ki je v italijanski ligi po 14 krogih na sedmem mestu z 12 točkami zaostanka za vodilnim Napolijem. Na gostovanju pri Sassuolu jim je sicer dobro kazalo, da bi vpisali deveto zmago sezone, potem ko jih je v vodstvo v 80. minuti popeljal Tammy Abraham, vendar tekma se je končala z 1:1, saj so v 85. minuti domačini izenačili preko Pinamontija.

Po koncu je bil Mourinho jezen, vendar ne na svojo ekipo, pač pa specifično na enega nogometaša: »Odigrali smo dobro tekmo, nismo pa briljirali. Po derbiju smo bili nekoliko slabše volje, zato smo si želeli okus popraviti z zmago proti Sassuolu. Igrali smo dobro in nadzirali potek dogajanja proti zelo zahtevnemu nasprotniku. Toda Roma je bila izdana s strani igralca, ki žal ne premore mentalitete profesionalnega nogometaša,« je že ostro pojasnil Portugalec ter dodal: »Temu nogometašu sem sporočil, da si lahko januarja poišče novo sredino. Lansko leto je Rui Patricio storil hudo napako. Nedavno se je zgodilo Ibanezu. Včasih se dogaja tudi meni. Napake počnemo vsi, slab odnos pa je nekaj povsem drugega. Nogometaš mora spoštovati klub in se zavedati, da ga z nastopanjem tudi predstavlja svetu.«

V mislih je imel nizozemskega branilca Ricka Karsdorpa, s katerim imata precej slab odnos in prav na strani, kjer igra Nizozemec je padel izenačujoči zadetek. Kljub vsemu pa so besede Mourinha izjemno ostre, pravzaprav v njegovem stilu in najverjetneje pomenijo konec poti za Karsdorpa pri Romi.