stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 19.09.2022 13:42:08

Kako pa zdaj gledate na Ronalda? Poglejte, kaj je zvezdnik storil fantku, ki ga je čakal v zasedi (video)

Cristiano Ronaldo ne preživlja ravno bleščečih trenutkov svoje kariere.

Slavni Portugalec je želel poleti zapustiti vrste Manchestra Uniteda, saj se v klubu, v katerem se je pred leti dokončno uveljavil, ni uspel izboriti za primeren status, obenem mu ni dišalo dejstvo, da klub ne igra v ligi prvakov. S trenerjem Erikom ten Hagom nista na isti valovni dolžini, tako niti nima zagotovljenega mesta v udarni enajsterici rdečih vragov.


Ronaldo se je za nameček zaradi svojega obnašanja znašel tudi na udaru kritik navijačev. A očitno vendarle ni tako zvezdniški, bahat in aroganten, ko mnogi mislijo. V Moldaviji, kjer je pred dnevi gostoval Manchester United in v okviru lige Europa premagal Šerif z 2:0, je bil Ronaldo, pričakovano, prva zvezda. Pred hotelom, v katerem so bivali Angleži, se je zbrala množica navijačev, med njimi tudi fantič v dresu Uniteda. Ta je v trenutku, ko je iz zgradbe stopil Ronaldo, presenetil varnostnika in stekel proti Portugalcu. Srečanje je bilo srce parajoče, saj je zvezdnik objel mladega navijača in hitro poiskal pisalo, da se mu je lahko podpisal na dres.

No, na tekmi je bilo vendarle nekoliko drugače. Ob koncu prvega polčasa tekme, ko je Ronaldo zapuščal zelenico, je grdo zavrnil skupno fotografiranje z nekim dekletom. Ne glede na to, da je v prvih 45 minutah dosegel zadetek, njegova ekipa pa je vodila z 2:0.

Članki iz rubrike